Professzionális hang-, fény-, látvány-, színpad- és rendezvénytechnikai szolgáltatások.

Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató

A www.slevent.hu honlapot az SL Event Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (Székhely: 5650 Mezőberény, Zrínyi M. u. 4.) üzemelteti. Az üzemeltető ezúton tájékoztatja a honlap látogatóit az annak használatával kapcsolatos adatvédelmi és adatkezelési tudnivalókról.

A honlapot bárki látogathatja anélkül, hogy bármilyen személyes adatot meg kelljen adnia. A legtöbb honlappal ellentétben a www.slevent.hu nem helyez el a látogatók számítógépén ún. sütiket (cookie), valamint nem rögzít látogatói adatokat.

A Kapcsolat blokkban megadott elérhetőségek azt a célt szolgálják, hogy az üzemeltető a szolgáltatásai felől érdeklődőknek pontos tájékoztatást tudjon adni, valamint megrendelőivel és partnereivel az együttműködés ideje alatt a kapcsolatot tartani tudja.

A kapcsolatfelvétel során önként megadott személyes adatokat (név, telefonszám, emailcím, számlázási adatok) az üzemeltető csak az együttműködés befejeztéig őrzi meg, marketing célokra nem használja fel, valamint harmadik félnek nem adja ki. Az üzemeltető megfelelő biztonsági intézkedéseket alkalmaz annak érdekében, hogy a birtokába jutott személyes adatokat megvédje a jogosulatlan hozzáférés és a téves nyilvánosságra kerülés ellen.

Az üzemeltető nem folytat olyan tevékenységet, amely indokolttá tenné adatvédelmi tisztviselő alkalmazását.

Utolsó módosítás ideje: 2020. július 1.

Kapcsolat

SL Event
Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Székhely:
5650 Mezőberény, Zrínyi M. u. 4.

Ügyvezető:
Kolozsi Attila
+36 30 415 31 53
attila.kolozsi (kukac) slevent.hu

Ügyvezető:
Korcsok Zoltán
+36 30 982 27 47
zoltan.korcsok (kukac) slevent.hu

Project Manager:
Nagy Balázs
+36 30 982 27 45
balazs.nagy (kukac) slevent.hu